I only drink beer on days that ends with a Y

Fredag idag, ingen rolig dag. men den kan bli.. kanske =)
Vill göra nånting, funderar på att ringa en vän som jag inte sett på länge kanske.. kommer inte på nån bara.

"pick me, choose me, love me." JAG VILL SE GREYS!!!!!!!!!!!! Alldeles för länge sen jag såg det faktiskt..
Nu ska jag ta mig en tripp till stan, sen hem och bli fräsch och laga mat kanske... =) Sen KAFFE!!! :D

Det enda djuret som gör om samma misstag mer än en gång är människan, vi går in i den där jävla dörren fler än en gång.


Innebandy & Baksmälla

Blev innebandymatch mot mcdonalds hudik igår, tyvärr åkte vi på storstryk där.. Så nu blir det innebandy varje onsdag så vi får träna lite ;)
Efteråt blev det nån öl på statt och sen party på bockarna.. Blev då även shotsrace med Jonas, vilket resulterade i oavgjort efter 10 lakritsshots......

Vaknade i hudik i morse, åkte hem och la mig på soffan och där har jag legat idag...

Lyckas alltid strula till det, och särskilt mot dom jag tycker mest om.. Måste verkligen börja styra upp allting nu, allt är kaos och jag gör det knappast bättre.. Det byggs på mer och mer, tiden stannar aldrig upp. Och jag har stått stilla alldeles för länge.. Vore skönt om tiden kunde stanna upp så jag fick andas lite.. Men det blir bra snart, bara allt kommer i ordning.

Nu ska jag fortsätta med soffandet en stund och kika lite på tv med azad... =)

identifiering.

Hur illa kan det  vara när man är beroende och identifierar sig själv med sitt jobb? Var drar man gränsen för vad som är hälsosamt? Till slut är man en del av det, försvinner det så försvinner ju även en del av dig själv.

Är grymt trött idag, sovit för lite.. Hoppade av psykologikursen idag, orkar verkligen inte med en massa mer plugg nu.. imorgon börjar jag inte förns 14 så då kan jag ju plugga grymt med svenska innan.. Blev lite jobb idag med, rätt skönt =)
På onsdag blir det innebandymatch mot hudik, och jag är grymt peppad till att spöa dom!! =D Synd bara att jag missar konserten, men är ändå inte särskilt pepp för det...Är inte särskilt pepp alls nu tycker jag.. Det är väl bara att bita ihop och göra allt annat också, som man inte alls känner för...

Coopertest idag, spöade mig själv med 30 sekunder.. rätt nöjd med dom första varven iallafall. På torsdag blir det spinning, jag och Schön vann över kärringarna!! HAHA!! Nu är det krig iallafall, ska boka passen illa kvickt i fortsättningen! =)

Har iallafall kommit en bit på vägen med att ordna upp allt, men har fortfarande flera mil kvar känns det som..

Nu är det sängen och biltema som gäller =D

Wiiiiiiiie =)

Jag klev upp klockan fem i sju imorse så jag är jättedryg idag, vilket jag blir när jag kliver upp nångång innan nio....
Men än så länge har jag medverkat på varje lektion (2) och varit duktig.. eller ja, iallafall varit där.. =)
JAG FÅR FÖLJA MED TILL BARCELONA ÄNDÅ :D För er som inte fattat det än... Ska bli grymt skoj att se picassomuseet och den stora blå snoppen?

Har förresten historia nu, väldigt aktiv om georgienkonflikten! Kollar in edvin nu, MUMS ;) Fast det är ju även dom andra som sitter runt omkring mig och låstas vara intresserade av konflikten.. Idag blir det chiliconcarne i skolan och sedan blir det rester från igår.. Slipper laga mat, grymt skönt. Ikväll är det hudvårdsparty hos mig, och sen en massa svenskaplugg! Namnuppsats + sammanfattning av språkgrejset..

Nu ska jag nog pussa lite på natas, lucky meeeeeee :D

Översovning & tvätt

Dagen började med att jag sov över rätt rejält! Men jag hann ju med eftermiddagslektionerna iallafall! Eller ja, lektionen....
Men man får skylla sig själv om man inte sover ordentligt!

Sitter hos Sundberg nu, har lagat mat åt kvinnan och ska nu gå till tvättstugan. Hon tyckte att det var lika bra att jag tog med mig all tvätt för att annars skulle det aldrig bli tvättat! Har varit en mystisk man här utanför och plingat på, men vi vågade inte öppna utifall det var en av dom där pengarindrivarmännen!

Nu tjatar hon på mig, hon har mig lindad runt lillfingret! TYRANN ;)

Chips & BMW

Sitter hemma och äter chips nu och kikar ut genom fönstret, och där står det en BMW!! Men hur kom den dit då kan man ju fundera på, och det vet ju jag.. Vann nån miljon och köpte en BMW, eller? Njaa, kanske inte riktigt så då... Men jag får ju låna sofies bil medans dom super.. Ska ju hämta dom sen, så då lät jag bilen stå utanför här en stund.. :D Måste säga att jag också är grymt sugen på en trevlig liten bmw.. men min ekonomi räcker inte riktigt så långt..

Imorgon är det söndag och VILODAG, till och med för min del! Ska nog sova ut lite imorgon men inte allt för länge.. Det finns det inte tid.. Ska besöka min jättefina tvättstuga och bli av med lite av min stora tvätthög (Ja, hög. Tvättkorgen är full!)
Sedan bär det av in till staden för att hälsa på mamma och sedan ut till skärså för att hälsa på pappa.. Efter det blir det lite söndagsyoga och sist men inte minst så ska jag hälsa på Madelene i hennes nya lya! Tänkte även ta hem henne hit till mig så hon får se min lilla lägenhet.. Den har ju heller inte sett!

 Nu ringde Lollo, så nu ska jag skjutsa hem henne :D Good night!

4 & 6 timmar

Måste säga att fast att jag sovit så hemskt lite dom senaste nätterna så har jag varit relativt pigg dom här dagarna.. Förstår inte hur det går ihop, brukar jämt bli supertrött! Måste göra så mycket nu att jag inte hinner sova..

Det blir iallafall kanon på jobbet nu :D Men det är annorlunda såklart! önskar bara att jag slapp jobba så mycket för att få ihop pengarna till hyran.. Kanske ska skaffa mig ett välbetalt jobb? Fast och andra sidan så skulle jag aldrig trivas som jag gör nu!

Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag får lite sömn och vaknar utvilad imorgon.. Börjar jobba 15, sen jobbar jag till 23.. blir inte allt för mycket gjort innan det kanske.. men jag ska försöka hinna med en del iallafall, måste verkligen köpa schampoo..! Nu blir det nog lite scrubs först ser jag, sen sängen! Tusan vad skönt det ska bli :D

Regn, regn & regn

Tänk att det aldrig kan sluta regna nu då. Väldigt passande tidpunkt eftersom mitt torkarblad LOSSNADE igår när det regnade som tusan! Så jag fick åka utan torkare och hoppas på det bästa.... Torkade till nån gång ibland men det bara tjöt och hade sig. Så idag tänkte jag att jag skulle klara mig undan regnet, men icke! Efter bollnästrippen skulle jag ta min bil och åka hem men det regnade så mycket. Åkte upp till jobbet och satte ett provisoriskt lås på mitt och mollys skåp och jag lyckades laga torkaren helt själv! Det funkar inte så vidare bra, men jag ser ju iallafall mer än konturerna av vägen!

Nu tänkte jag att jag skulle ta och stryka min skjorta så jag inte får en fet utskällning på jobbet. Allt är väldigt nytt där så vi får väl se hur det går. Första dagen som det är nytt när jag jobbar idag, skapligt klen över det. Mycket nya saker och en hel del skitgrejer känns det som. Men jag ska inte ta ut nåt i förtid, får vänta och se om det blir bra. Jag kan föresten INTE följa med på vår kära Barcelonaresa med klassen eftersom jag inte får ta ledig från jobbet.. Så nu när jag står över det så hoppas jag verkligen att jag blir schemalagd där också! Annars missar jag en förmodligen superskoj gratisresa helt i onödan!

Nu ska jag nog försöka sova några minuter innan jobbet, just ja! Stryk skjortan först!!

Högskola & Regn

Pratat om vår kära framtid idag men underbara Ingrid! Fått lite lätt panik men börjat fundera lite mer och kikat runt lite!
Nånting jag funderat på men som jag trott att jag inte kunnat bli för att jag haft för lite kurser är socionom men tydligen så har jag behörighet till det :D:D Mycket glad och nöjd, funderar stark på det nu faktiskt! :D

Synd att vädret är så dåligt idag, tänkte ut och springa en sväng men ger nog upp den tanken med det här vädret.
Nu ska jag kila iväg hem till mamma och tigga lite mat tror jag. Om jag nu kommer dit med mina värdelösa vindrutetorkare! :P

RSS 2.0